Qui som?

Els Cafès Literaris de Casa Orlandai són trobades mensuals obertes a tothom on es discuteixen temes literaris. Cada trimestre s’estableix una temàtica que es desenvolupa a partir de tres lectures: una per a cada mes. A cada trobada hi assisteix un expert en el tema que fa una breu introducció i guia el debat entre els assistents. Els Cafès es realitzen generalment l’últim dimecres de cada mes a les 19 h al Centre Cultural Casa Orlandai.

El cicle va néixer de la mà de dos voluntaris de la Casa: Gerard Segura i Núria Ramis que l’organitzaren sota el nom de Doll Taboll. Els Cafès Literaris es van estrenar el dimecres 25 de maig del 2011 amb un convidat molt especial: Emili Teixidor, veí del barri i cèlebre escriptor, que ens va parlar de la seva obra Pa negre. A partir d’aleshores es plantegen noves temàtiques cada trimestre basant-se en lectures aptes per a tothom a qui li agrada llegir. Després de 7 anys, en Gerard i na Núria deixaren pas a en Ferran Muñoz Jofre, també veí i agent dinamitzador del barri, que n’agafà la responsabilitat el gener de 2018.

Per assistir als Cafès no és imprescindible haver llegit el llibre del que es parla. L’entrada és oberta a tothom i té un cost de 3€ (amb consumició inclosa).

Per a més informació:

orlandailiteraris@gmail.com
Wordpress: www.orlandailiteraris.wordpress.com
Twitter: @oliteraris
Facebook: Orlandailiteraris – Cafès Literaris Casa Orlandai

Centre Cultural Casa Orlandai
www.casaorlandai.cat
Telf.: 932 52 42 62
C/Jaume Piquet 23, 08017 Barcelona

Un pensament sobre “Qui som?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s