Qui som?

Els Cafès Literaris de Casa Orlandai són trobades mensuals obertes a tothom on es discuteixen temes literaris. Cada trimestre s’estableix una temàtica que es desenvolupa a partir de tres lectures: una per a cada mes. A cada trobada hi assisteix un expert en el tema que fa una breu introducció i guia el debat entre els assistents. Els Cafès es realitzen generalment l’últim dimecres de cada mes a les 19 h al Centre Cultural Casa Orlandai.

El cicle va néixer de la mà de dos voluntaris de la Casa: Gerard Segura i Núria Ramis que l’organitzaren sota el nom de Doll Taboll. Els Cafès Literaris es van estrenar el dimecres 25 de maig del 2011 amb un convidat molt especial: Emili Teixidor, veí del barri i cèlebre escriptor, que ens va parlar de la seva obra Pa negre. A partir d’aleshores es plantegen noves temàtiques cada trimestre basant-se en lectures aptes per a tothom a qui li agrada llegir. Després de 7 anys, en Gerard i na Núria deixaren pas a en Ferran Muñoz Jofre, també veí i agent dinamitzador del barri, que n’agafà la responsabilitat el gener de 2018. Des de l’octubre de 2021, l’acompanya en la coordinació del cicle Tina Angrill.

Per assistir als Cafès no és imprescindible haver llegit el llibre del que es parla. L’entrada és oberta a tothom i té un cost de 3€ (amb consumició inclosa).

Per a més informació:

orlandailiteraris@gmail.com
Wordpress: www.orlandailiteraris.wordpress.com
Twitter: @oliteraris
Facebook: Orlandailiteraris – Cafès Literaris Casa Orlandai
Instagram: @orlandai.literaris

Centre Cultural Casa Orlandai
www.casaorlandai.cat
Telf.: 932 52 42 62
C/Jaume Piquet 23, 08017 Barcelona

Un pensament sobre “Qui som?

Deixa un comentari